A les oficines d’Aigües de Girona, Salt i Sarriá de Ter, S.A. s’han rebut en les darreres setmanes, moltes sol•licituds d’informació de clients del servei relatives a l’oferta que fa una determinada societat per fer anàlisis de l’aigua de consum públic a l’interior dels domicilis. Les pràctiques que realitza aquesta societat consisteixen en fer una pretesa analítica a l’aigua de la vivenda que serveix per provar de convèncer al ciutadà que l’aigua de consum públic no reuneix les garanties de qualitat i potabilitat previstes a la legislació vigent.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. vol informar que aquesta es una pràctica impròpia del procedir d’un servei públic i que obeeix exclusivament a interessos comercials, doncs utilitza per a la venda d’equips i productes, informació poc veraç.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. nega qualsevulla relació amb societats de nom ortogràfica i fonèticament similar al seu, que utilitzen aquesta pràctica poc ètica, com a eix d’una campanya comercial.

L’aigua que subministra el servei municipal d’abastament d’aigua de consum públic, gestionat per Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. es d’una gran qualitat i reuneix les característiques sanitàries i de qualitat que regula la legislació vigent en aquesta matèria i el seu us no precisa en absolut d’equips de modifiquin o alterin les seves característiques.

Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. ni ven equips de tractament d’aigües, ni fa anàlisis in situ als domicilis particulars avalant campanyes comercials de cap tipus.

Els clients d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, s.a. poden estar completament tranquils per l’aigua que els hi arriba a través de la xarxa pública, doncs no precisa de cap tractament abans de ser consumida.

Estem a la seva disposició per informar-los personalment al telèfon 972 201737.