EL LABORATORI
4
El laboratori
del servei de subministrament

El Laboratori d'AigŘes de Girona, Salt i SarriÓ de Ter, S.A. està especialitzat en l'anÓlisi d'aigŘes. El Laboratori realitza el control de la qualitat de l'aigua potable abastada als municipis de Girona, Salt i SarriÓ. Per tal de que l'aigua arribi al consumidor amb totes les garanties sanitÓries necessÓries i que compleixi les normatives legals vigents, cal realitzar-hi uns controls.

En el Laboratori s'analitza l'aigua que arriba a la planta potabilitzadora , per adequar millor el tractament que aquesta ha de rebre, i la de la xarxa de distribuciˇ.

Es fan 7000 anÓlisis : químics i microbiològics (pH, terbolesa, clor, amonÝac, nitrats, nitris etc) i anÓlisis de tipus bacteriol˛gic. Aquestes anÓlisis garanteixen la potabilitat de l'aigua que subministra als usuaris. AigŘes de Girona, Salt i SarriÓ de Ter, S.A. vetlla perquŔ la qualitat de l'aigua obtinguda a la planta potabilitzadora es mantingui al llarg del seu recorregut per la xarxa de distribuciˇ.
Per poder realitzar aquests controls, el Laboratori disposa de tots els equipaments necessaris i de personal qualificat.
El Laboratori d'AGSSTSA estÓ certificat en la norma UNE-EN-ISO-9001:2000. EstÓ inscrit en el registre de Laboratoris de Salut Ambiental i Alimentaria del Departament de Sanitat i en el Registre de Laboratoris Agroalimentaris de Catalunya del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Contacte:
e-mail: laboratori@aiguesdegirsst.com
telèfons: 972 440067   972 440425